Do ráje a zpět - Hutrová, Veronika (Víkend, 2014)
Sára má ve všem jasno. Po studiích se hodlá provdat, odstěhovat na vesnici a žít poklidný život venkovské učitelky. Poslední semestr před státnicemi se jí však naskytne skvělá příležitost ke studiu v Portugalsku. Malému dobrodružství před naplánovaným zbytkem života nelze odolat a tak se s kamarádkami vypraví vstříc novým zážitkům. Každý den je jiný, nový, vzrušující. neplánovaný. Je opravdu svatba a manželství tím, po čem Sára tak touží?